Amuletit, jotka tuovat onnea ja vaurautta: esi-isämme käyttivät maagisia ominaisuuksiaan

rahapuu onnen amulettina

Jokaisella kansalla on omat symbolinsa, jotka voivat houkutella menestystä ja vaurautta. Kuka tahansa voi käyttää niitä vahvan amuletin tekemiseen, joka houkuttelee onnea ja vaurautta hänen elämäänsä. Ja tänään kerromme sinulle sen maagisesta voimasta, mihin esi-isämme uskoivat.

Raha puu

Tämä kasvi tuo vaurautta. Kasvatamalla sitä kotona pääset ikuisesti eroon aineellisista ongelmista.

Nelilehtinen apila

nelilehtinen apila onnea varten

Se houkuttelee onnea ja vaurautta. Neliapila on erinomainen talismani jokaiselle, joka metsästää aarteita tai harjoittaa etsimiseen liittyvää liiketoimintaa. Se auttaa löytämään kannattavimmat ja kannattavimmat yritystarjoukset.

Safiiri

Kiveä on pitkään pidetty onnen symbolina. Aiemmin sitä käyttivät kuninkaat, johtajat ja kuninkaat. Safiirikorut tuovat onnea omistajalleen ja lisäävät myös päättäväisyyttä ja itseluottamusta.

kolmiot

Nämä geometriset muodot edustavat menestystä. Siksi idän asukkaat antavat taloilleen ja toimistoilleen usein kolmion muotoisia pyramideja.

Sateenkaari

sateenkaari houkutella rahaa

Hän houkuttelee onnea ja hänestä tulee luotettava avustaja niille, jotka tarvitsevat ylimääräistä onnea. Sateenkaari voidaan asentaa puhelimen tai tietokoneen näytönsäästäjään.

Sarvi

Muinaisista ajoista lähtien sitä on pidetty aineellisen hyvinvoinnin symbolina. Jotta vauraus ja vauraus hallitsevat talossa ikuisesti, on suositeltavaa koristella se sarvella.

Portaat

Useiden vuosisatojen ajan sitä pidettiin menestyksen symbolina. Tikkaiden muodossa oleva kuva auttaa paitsi uran rakentamisessa, myös auttaa luomaan harmonian henkilökohtaisessa elämässäsi.

Keltainen

keltainen onnea

Sillä on monia ainutlaatuisia ominaisuuksia. Uskotaan, että tämä aurinkokivi pystyy antamaan omistajalleen onnea, voimaa ja terveyttä. Amber sopii ihmisille, jotka ovat keskittyneet uran rakentamiseen tai suunnittelevat oman yrityksen perustamista.

Hevosenkenkä

Tätä esinettä pidetään onnen ja kestävyyden symbolina. Se karkottaa ongelmat ja houkuttelee hyvinvointia. Jotta ongelmat ja onnettomuudet ohittavat talosi, muista ripustaa hevosenkengän sisäänkäynnin päälle.

kiinalaiset lyhdyt

Ne tuovat onnea omistajilleen. Tuo perheelle vaurautta ripustamalla kotiisi kiinalaisia lyhtyjä.

Norsu

elefanttihahmo onnen amulettina

Tätä eläintä on pitkään pidetty viisauden, onnen ja uudestisyntymisen symbolina. Työpöydälle asetettu norsuhahmo houkuttelee vaurautta ja auttaa pääsemään eroon ongelmista. Ja kuva tästä majesteettisesta pedosta, joka roikkuu kotona seinällä, houkuttelee menestystä ja vaurautta.

kanin jalka

Tämä talisman tuo onnea. On suositeltavaa kantaa sitä aina mukanasi ihmisillä, joiden toimintaan liittyy erottamattomasti riskejä.

Rupikonna

Kummallista kyllä, sitä pidetään vaurauden symbolina. Häntä kunnioittavat erityisesti idän asukkaat. Siksi melkein jokaisessa talossa on rupikonnahahmo, jonka suussa on kolikko.

kissan silmä

kissansilmäkivi onnen amulettina

Tämä kaunis kivi houkuttelee onnea. Uskotaan, että se, joka käyttää kissan silmän muotoista talismania, on aina onnellinen eikä vaikuta negatiivisesti.

Lepakot

Ne tuovat vaurautta ja onnea. Siksi on suositeltavaa säilyttää kuvia lepakoista paitsi työpaikalla, myös talon sisäänkäynnissä.

Sika

Esivanhempamme pitivät tätä eläintä aineellisen hyvinvoinnin persoonallisuutena. Siksi niille, jotka haaveilevat rikastumisesta, neuvotaan pitämään kotona säästöpossu. Ja parantaaksesi sen maagisia ominaisuuksia, voit lukea erityisen salaliiton rahan houkuttelemiseksi.

Tammi ja tammenterhot

tammenterhoriipuksia onnea varten

Ne symboloivat vaurautta. Työpaikalle sijoitettu kuva valtavasta rönsyilevästä tammesta houkuttelee lisätuloja sekä auttaa löytämään parhaat tarjoukset ja tekemään oikeita päätöksiä. Ja saadaksesi uusia rahoitusvirtoja, sinun on varastoitava muutama tammenterho.

Sudenkorento

Tällä hyönteisellä on vahvoja maagisia ominaisuuksia. Uskotaan, että sudenkorennon muodossa oleva talisman pystyy suojaamaan kaikilta ongelmilta, ja siksi se on aina pidettävä mukanasi. Hyönteiskuvan voi asettaa puhelimen taustakuvaksi tai käyttää riipuksena.

Heinäsirkat

Ne tuovat onnea taloon ja suojaavat sen asukkaita ongelmilta. Ulko-ovien viereen voit ripustaa brodeerauksen tai kuvan heinäsirkoista. Ja sitten ongelmat ja ongelmat ohittavat talosi.

Delfiinit

delfiinihahmo houkuttelemaan onnea

Ne edustavat mieltä, kekseliäisyyttä ja onnea. On suositeltavaa sijoittaa delfiinihahmo työpöydälle, jotta se suojaa monimutkaisten tehtävien suorittamisen vaikeuksilta ja houkuttelee lisätuloja.

Kilpikonna

kilpikonnahahmo onnen amulettina

Hän houkuttelee onnea. Siksi on parempi laittaa hänen hahmonsa työpöydälle tai sinne, missä koko perhe useimmiten kokoontuu.

Skarabee

skarabeekuoriainen onnea varten

Muinaiset egyptiläiset pitivät niitä vaurauden ja vaurauden merkkinä. Rahan ja onnea liiketoiminnassa houkuttelemiseksi sinun on asetettava skarabee-hahmo kotiin tai työpaikalle.

Kaikista symboleista jokainen voi valita sellaisen, josta tulee hänelle todellinen talisman, joka suojaa onnettomuudelta ja houkuttelee onnea.